1990,  Ínyencség,  Zene

Volt egyszer egy Két ballábas bakancs

Avagy: egy nyereményjáték – egy eredményhirdetés

Örömmel jelenthetjük, hogy Facebook-profilunkon lezajlott a Yuhar első nyereményjátéka! Április 26-án tettük fel a kérdést olvasóinknak, hogy melyik lapban, vajdasági magyar kiadványban jelent meg a fent látható illusztráció. Éjfélkort járt le a „beküldési határidő”, és úgy fogalmaztunk felhívásunkban, hogy az eredményhirdetést ma délben tarjuk meg, vagyis a nyertes nevét pontban tizenkettőkor hozzuk nyilvánosságra. És mi már csak olyanok vagyunk: ÁLLJUK A SZAVUNKAT!

 

A helyes megfejtésért értékes könyvjutalmat nyert:
a topolyai Vadóc Arnold.

 

Gratulálunk nyertesünknek!
(Kérjük, hogy privát csetben vegye fel velünk a kapcsolatot és adja meg adatait, amelyek alapján a nyereményét postázhatjuk!)

Mint azt nyertesünk is helyesen és nagyon pontosan tudta, a fent látható illusztráció a Két ballábas bakancs című fanzine 1990-es második számának hátlapján jelent meg.

A Két ballábas bakancs egy rövid életű, de rendszeresen megjelenő, topolyai székhelyű kiadvány volt, amelynek első száma huszonnyolc évvel ezelőtt, 1990 áprilisában került az olvasók kezébe. Összesen hat száma készült el.
Ebből az alkalomból mi most az alábbiakban ennek felét, vagyis az első három számot tesszük közzé átlapozható formátumban. Jó szórakozást, izgalmas böngészgetést kívánunk hozzá a Yuhar minden látogatójának!
S ahogyan mondani szoktuk: hamarosan jövünk a részletekkel!…
S ez bizony így is lesz, mert mi olyanok vagyunk ám, hogy álljuk a szavunkat. 😀

Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás